SOCIAL MEDIA

LÄPI PUHELIMEN X 16

maanantai 23. huhtikuuta 2018


1. Ilta-ajelulla. Kevät näytti vahvasti tuloaan ja jäät kovaa vauhtia sulamassa.
2. Koiran kanssa iltapäivälenkillä. En kestä kuinka paljon aurinko saa mut pirteemmäksi ja motivoituneemmaksi.
3. Kirjan lueskelua päiväkahvin kera, tässä menossa Babylonin rikkain mies. Oon alkanut nyt paljon lukea kirjoja ja ajattelinkin, että voisin alkaa tekemään kirjasuosituksia silloin tällöin.
4. Mun aika yleinen aamupala. Lidlin paistopisteeltä kauraleipää, voita, juustoa ja kurkkua. Niin yksinkertaista, mutta niin hyvää.




1.2.3.&4. Pariisin kevät näytti kyllä parhaita puoliaan meille.



1. Lentokoneen ikkunasta pilkisti tälläinen maisema, oli aika hauskan näköinen ja näyttää ihan tilkkutäkiltä. Mikäköhän maa mahtoi olla *mietteliäs*.
2. Me matkustettiin kumpaakin suuntaan reilu 12 tuntia, joten arvatakin saattaa, että paikat oli hieman jumissa. Välilaskut oli kuitenkin Saksassa ja pieni taukojumppa tuli kyllä tarpeeseen. Sai hieman vetreytettyä paikkoja ja nesteet kiertoon.
3. Mun erittäin ravintorikas ja #healtylifestyle välipala Pariisissa.
4. Tää oli upea hetki. Niall soitti viimeisen kappaleensa, ja jokaisen penkille oli jaettu pieni värikäs paperinpalanen, jonka ihmiset laittoivat oman kännykän taskulamppunsa päälle.



1. Lainasin kirjastosta tän Anna Saivosalmen kotitreenikirjan. Parit treenit tehty sekä kirja selattu läpi, ja vahvasti mietin oman ostamista.
2. Kuvassa nutella-juustokakku (ja tietty macaronssit), joka ei ollut nutellaa nähnytkään. Plussa silti halvasta hinnasta ja kakun koosta. Nämä löyty Notre damen lähellä olevasta pikkupuodista.
3. Okei. Ensinnäkin tämä vessakäynti maksoi mulle 2e. Mutta oli sekin tietysti kokemus, että mut saatettiin iha ovelle asti tekemään tarpeeni. Ja niinkuin kuvasta näkyy, oli vessan sisälläkin hinnastoa, jos halusi tarttua tarjoukseen ja ostaa pinkin väristä vessapaperia. Ajatus värjätystä vessapaperista ei ollut silti mun makuuni, joten jätin välistä.
4. Ihanan värikäs krääsäkauppa.

Lähetä kommentti