SOCIAL MEDIA

GEISHAKINUSKIJUUSTOKAKKU

sunnuntai 13. toukokuuta 2018
Hyvää äitienpäivää kaikille ihanille äideille, etenkin mun omalle! Musta on tosi kiva, että äideille ja myös isille on omistettu ihan oma päivä vuodesta, sen verran tärkeitä luottoihmisiä ne ovat. Mun äitienpäivä meni suurimmalta osin kotikotona hommissa. Meillä maalataan tänä kesänä talon ulkopinnat, joten tänään esivalmisteltiin ja suihkuteltiin siitepölyt ja muut liat pois. Hommien jälkeen meitä odotti notkuva pöytä grilliherkkuja ja jälkiruuaksi kahvia sekä kakkua. Toisen kakuista leivoinkin itse. Löysin tämän ohjeen Youtuben syövereistä, alkuperäistä ohjetta kapinoiden vaihdoin suklaatuorejuuston kinuskituorejuustoon. Ja lopputulos miellytti niin minun kuin koeryhmänikin suita.





Mitä tarvitaan:

40g voita
200g maustamatonta tuorejuustoa
200g kinuskituorejuustoa
2 dl kuohukermaa
3 kpl geisha-suklaalevyjä
1 dominopötkö
1 dl tomusokeria
mansikoita!!



Aloitetaan pohjasta. Sulata voi kattilassa (tai mikrossa). Sillä välin kun voi valmistuu, laita dominokeksit muovipussiin ja nuijaile ne pieniksi murusiksi. Yhdistä voi ja muruset, laita vuokaan ja vie vuoka jääkaappiin. 

Sitten itse asiaan, eli ihanan pehmoiseen päälliseen. Laita haudutuskattila hellalle lämpeämään. Mulla itsellä ei kaapista tälläistä löydy, joten kahden kattilan yhdistelmä kävi tähän passelisti. Sulata suklaat kattilassa. Sillä välin on oiva hetki vatkava kuohukerma kevyeksi vaahdoksi. Tämän jälkeen yhdistetään kaikki loput ainekset yhteen, kaadetaan ne vuokaan ja laitetaan jääkaappiin jähmettymään. Odota 4-8h ja lopuksi koristele kakku mansikoilla. Nauti!

Lähetä kommentti